Tinerii Social Democrați din Iași au remarcat faptul că abia acum România a intrat în normalitate și din punctul de vedere al domnului Băsescu. Ne întrebăm cine mai guvernează astăzi țara ținând cont de faptul că domnul Boc e mereu în delegații.

„Băsescu face în sfârșit ceea ce a dorit de mult. A găsit o modalitate de a-și trimite slugile de zile bune departe de el. Toți muncesc pentru partid și cam atât. Toți ne dau lecții despre cum ar trebui să muncim, să vorbim și chiar cum să administrăm ce mai avem. Uită mereu că ei sunt la guvernare de ani buni și nu se vede nimic în urma lor indiferent de domeniul despre care am vrea să vorbim. Noi Tinerii Social Democrați îi cerem domnului Băsescu să își țină cățeii legați pentru că nu fac decât gălăgie și praf”. – a declarat Bogdan Cojocaru – președinte TSD Iași

Acest lucru este demonstrat ori de câte ori unul din reprezentanții guvernamentali își face apariția în media din România. Asta s-a întămplat și ieri când o altă blondă portocalie a simțit nevoia să iasă în evidență.

„Înainte de a vorbi despre problemele unei tări ar fi indicat să le cunoști și să fi făcut în anii de guvernare ceva în acest sens. Doamna Vass, care a fost trimisă și ea mai nou în teritoriu, ar trebui mai întâi să studieze harta Românie, să învețe orașele, să memoreze pentru cele câteva minute de emise obiectivele turistice ale zonei în care a fost parașutată și abia apoi să se gândească ce ar fi bine pentru un anumit oraș al acestei țări. De acolo de sus sau din mașinile cu girofar totul pare mult mai simplu. Cu siguranță dacă ar face aceste lucruri nu ar mai fi atât de mirată că noi ieșenii spunem acelui mare edificiu cultural și istoric Palatul Culturii și nu Palatul lui Ștefan cel Mare. Sunt lipsiți de scrupule și cel mai dureros lucru pentru acest oraș este că nesimțirea și tupeu reprezentanților portocalii sunt fără limite”. – a declarat Silviu Macovei – vice-președinte PSD Județ Iași

Dna Vass a afirmat că banii nu sunt alocați discreționar și că dezvoltarea județului Suceava s-a bazat doar pe fonduri europene lăsând să se înțeleagă că Iașul nu atrage bani comunitari.

“Așa se întâmplă când vorbești la comandă. Domna Vass ar trebuie să facă un efort minim și să verifice cum a reușit Primaria Iași să atragă fonduri fară ajutor guvernamental pentru cele 15 proiecte în valoarea de peste 150 milioane euro aflate deja în faza de demarare sau chiar în derulare în Municipiul Iași. Ar trebui să-i întrebe pe colegii de partid de ce votează împotrivă sau se abțin atunci când este vorba de proiecte europene in Consiliul Local Iasi sau să-l întrebe pe dl Oprea de ce caută să blocheze cu orice preț proiectul de la Ciric, proiect cu finanțare tot europeană. Da se poate ca Suceava să fi progresat atâta timp cât toți banii destinați Moldovei se duc într-un singur loc. Aradul, Clujul, Brașovul toate sunt orașe portocalii și mustesc de bani distribuiți de d-na Udrea. Iată și câteva exemple – pentru reabilitare termică a blocurilor, Clujul a primit o sumă de aproape 50 de ori mai mare decât Iașul (185.000 RON Iași față de 8.600.000 RON Cluj). Rădăuți din județul Suceava, a primit peste 1 milion,  adica de 6 ori mai mult, pentru CET Brașovul a primit de 10 ori mai mult decât Iașul (Iași – 1.1 mil ron, Brașov 11.5 mil ron și exemplele pot continua. – a declarat Bogdan Balanișcu – vice-președinte PSD Mun. Iași și consilier local PSD.””

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s